top of page
Blue Auto-riksja

Aan je zijde bij elke stap van het traject 

Ontdek hoe we uw strategie vormgeven en uitrollen 

Holmes & Watson helpt u uw bedrijfsstrategie voor de lange termijn vorm te geven en zorgt ervoor dat deze door de hele organisatie wordt beleefd.
Als uw compagnon durven we alles in twijfel te trekken, terwijl we u inspireren om buiten de vaste paden te kijken en nieuwe richtingen en nieuwe mogelijkheden te zien. 

Image by CJ Dayrit

Strategieën die hoofden en harten winnen

Ja, we zijn hier om u te helpen uw strategie op orde te krijgen. Maar we gaan pas weg als iedereen in uw organisatie het onder de knie heeft – en in de praktijk brengt. Je zou onze aanpak holistisch kunnen noemen: we zorgen ervoor dat alle punten op elkaar aansluiten om succes te behalen. Een slimme en heldere strategie heeft immers geen zin als deze niet stevig verankerd is in het DNA van elke stakeholder. Voor ons gaat strategisch succes over het winnen van zowel de hoofden als de harten.

We gaan voor lange termijn

Als u de manier waarop uw bedrijf denkt en werkt echt wilt veranderen, heeft u meer nodig dan een adviseur. U wilt een hechte strategische compagnon die samen met u op reis gaat. Iemand die je ondersteunt op bepalende momenten, je echte noden blootlegt, je de weg wijst - op basis van expertise en analyse. Daarom duiken we diep in elke samenwerking. En we rusten pas als uw strategie succesvol tot leven is gekomen. 

Image by charlesdeluvio
Image by Nationaal Archief

Hier om u te inspireren 

We zijn er niet alleen om u advies te geven. We zijn er vooral om u te inspireren. We gebruiken onze expertise om uw creativiteit te stimuleren, u nieuwe richtingen te laten zien en bestaande mogelijkheden bloot te leggen die vaak verborgen waren in het volle zicht. Net zoals we het maximale uit uw mensen halen, hen inspireren om met frisse ideeën te komen en initiatief te nemen.

Brutaal eerlijk voor het grotere goed 

We kunnen soms brutaal eerlijk zijn. Maar vat het niet persoonlijk op. Als het gaat om het vormgeven, implementeren en onderhouden van uw verkoop- en marketingstrategie, draaien we niet rond de pot. Hetzelfde zou moeten gelden voor uw bedrijfscultuur, die uw mensen moet stimuleren om hun mening te uiten en op een open manier te communiceren. Omdat eerlijkheid langer duurt. En het zal je succes ook langer laten duren. 

Image by Camylla Battani
Image by Steve Harvey

We verkennen  onbevreesd onbetreden paden 

Om uw langetermijnstrategie vorm te geven, bouwen we bruggen, stellen we gewoonten in vraag en breken we taboes open. Bovenop het advies, zorgen wij ervoor dat iedereen meedenkt als uw strategie eenmaal gelanceerd is. Kortom: bij het vormgeven en implementeren van uw visie laten gaan we niets uit de weg. We zijn tenslotte Holmes en Watson, toch?

Deze bedrijven kozen reeds voor ons

bottom of page