top of page
IMG_5582_edited.jpg

Liselotte Ampe

Operational & change enabler

Maak kennis met Liselotte Ampe, onze dynamische Strategy Activator bij Holmes & Watson, de go-to expert in het omzetten van visionaire ideeën in realiteit. Liselotte is het meesterbrein achter het omzetten van jouw strategie in tastbare acties - ze is er helemaal voor om het te laten gebeuren!

  • LinkedIn

Over Liselotte

Met een scherp oog voor efficiëntie en eenvoud werkt Liselotte graag aan het verbeteren van processen en systemen, altijd met een focus op praktische uitvoerbaarheid en effectiviteit. Ze heeft een uniek talent om complexe strategieën om te zetten in gestroomlijnde, uitvoerbare plannen. Haar motto? "Hou het simpel. Deze aanpak stroomlijnt niet alleen de workflow, maar versterkt ook de resultaten.

De kern van haar methode is de "denk-plan-doe" filosofie. Ze gelooft in grondige planning en doordachte uitvoering, zodat elke stap die wordt genomen een strategische is. Liselotte's benadering van strategie-activatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar het wiel soepeler en sneller laten draaien.

Samenwerking is een ander gebied waarin Liselotte uitblinkt. Ze neemt een diepe duik in de dynamiek van teamwerk en onderzoekt en verfijnt de manier waarop teams samenwerken om hun doelen te bereiken. Door de samenwerking te verbeteren, helpt ze teams om meer te zijn dan de som der delen.

Terwijl haar collega's Shari en Helena zich richten op het 'waarom en wat' van je strategie, is Liselotte de tovenaar van 'hoe omzetten in actie'. Ze droomt niet alleen groots, ze zorgt ervoor dat grote dingen gebeuren.
Met haar aan het roer van de implementatie is je strategie niet zomaar een plan; het is een realiteit in wording.

Welkom in de wereld van strategische helderheid en efficiëntie, waar Liselotte Ampe met precisie en passie de tandwielen van de vooruitgang laat draaien.

Background purple.png

Contact

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende mogelijkheden. Laten we afspreken!

+32 (+32) 471 29 10 27

bottom of page