top of page
Binding 13 (Boys of Tommen #1) by Chloe Walsh aesthetic • Shannon & Johnny  •.jpeg

Klassieke consultancy volstaat niet om de manier waarop uw organisatie denkt en werkt echt aan te pakken. Als ervaren compagnon, gewapend met bewezen expertise, dagen wij de status quo van uw organisatie uit en wijzen wij u de weg.
 

Ontdek onze aanpak.

Image by CJ Dayrit

Met een breed scala aan diensten geven wij uw marketing-, sales- en algemene organisatieactiviteiten een strategische boost. We definiëren uw langetermijndoelen, creëren een blauwdruk voor (digitale) efficiëntie, stemmen verkoop- en marketinginspanningen op elkaar af, en nog veel meer.

 


Bekijk onze diensten.

Image by Museums Victoria

Het Holmes & Watson team bestaat uit mensen die gepassioneerd, creatief en brutaal eerlijk zijn om uw bedrijf in goede banen te leiden. Ze delen allemaal de drive om te inspireren en te leren, en willen graag weten waar de reis hen zal brengen.
 

 


Ontmoet ons team.

Background purple.png

UW SPARRINGPARTNER
VOOR COMMERCIËLE GROEI

 

Inspirerende strategieën die in uw hele organisatie tot leven komen

De groei van uw bedrijf hangt af van meer dan één moment in de tijd. Het is het resultaat van een continue parcours . Om dit parcours echt effectief te maken, heeft u een betrouwbare commerciële sparringpartner nodig. Eén met bewezen expertise en de durf om je oude manieren uit te dagen. Eén die bij je blijft tot je visie volledig is gerealiseerd.
Kortom: een compagnon als Holmes en Watson.

Wat onze klanten zeggen

"Samenwerken met Holmes & Watson was een game changer. Hun team, onder leiding van Shari, begrijpt echt wat nodig is om te innoveren in je marketing en sales strategie en approach. Ze dagen de status quo uit met hun strategieën en brengen deze naadloos tot leven. Hun aanpak heeft niet alleen onze visie versterkt, maar heeft ook een duidelijke impact gehad op onze operationele resultaten. Efficiënt, effectief en echt partners in elk aspect van het project. Holmes & Watson is de real deal voor wie op zoek is naar serieuze verbeteringen."

PHILIP VANSTRACEELE, V&V engineering

Deze bedrijven kozen reeds voor ons

Background purple.png

Waarom wachten? Ervaar de kracht van Viva Goals!

Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek hoe u:
 

  • De inspanningen van uw team naadloos kunt afstemmen op de doelstellingen van de organisatie.

  • De voortgang in real-time kunt volgen, zodat iedereen op het pad naar succes blijft.

  • Uw team duidelijkheid en doelgerichtheid geeft, waardoor de betrokkenheid en productiviteit toenemen.

bottom of page