top of page
drew-beamer-3SIXZisims4-unsplash_edited.jpg

Holmes & Watson geven uw sales-, marketing- en bedrijfsinspanningen een strategische boost.

Onze missie? U inspireren met strategisch advies én bijhorende praktische ondersteuning om uw marketing- en salesactiviteiten een stevige duw in de rug te geven. Meer nog, uw hele bedrijf wordt er gegarandeerd beter van. Gedreven door onze brede expertise en pragmatische aanpak zijn wij er om een betekenisvolle verandering en tastbare vooruitgang te creëren.

Lees hier meer over ons team en onze achtergrond.

Wat u van ons kan verwachten: een bedrijfsstrategie voor de lange termijn die zowel het hoofd als de harten van uw teamleden zal veroveren. Voor minder gaan we niet.

Dankzij onze jarenlange ervaring in strategisch, sales- en marketingfuncties bij de grotere kmo, kunnen wij op heel wat zaken dieper ingaan. Afhankelijk van ons intakegesprek selecteren wij de noodzakelijke elementen die u volgens ons nodig hebt om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zie het een beetje als een modulair systeem dat we helemaal op maat van uw bedrijf kunnen gaan toepassen.

Onze expertises

Startegic advice.jpg

Wij zijn overtuigd van het belang van een strategie die even dynamisch en toekomstgericht is als uw bedrijf zelf. We richten ons op het ontwikkelen van persoonlijke oplossingen die niet alleen directe problemen aanpakken, maar ook bijdragen aan langdurig succes en weerbaarheid in een voortdurend veranderende zakelijke omgeving.

arno-senoner-Nt490aWJEYw-unsplash_edited.jpg

We streven ernaar samen uw doelen om te zetten naar de realiteit en winst en dit met een vleugje fun en enorm veel goesting.
Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden, je te helpen slimme keuzes te maken, en ervoor te zorgen dat je je zakelijke ambities niet alleen waarmaakt, maar zelfs overtreft.

patrick-perkins-ETRPjvb0KM0-unsplash.jpg

Voor ons is het uitstippelen van een strategie gelijk aan het stap voor stap ontsluiten van het volle potentieel van je organisatie. We zijn er om je bij te staan in het harmoniseren van je team, je processen en je doelen.
Zo bouwen we samen aan een dynamische omgeving waarin je organisatie niet alleen groeit, maar ook echt tot bloei komt.

En dan nu de hamvraag: hoe ziet zo’n samenwerking er dan concreet uit?

Wij ontwikkelen strategieën die succes garanderen. Onderstaande samenwerkingsvormen hebben we dus niet zomaar even uit onze duim gezogen. Doorheen de jaren hebben we gemerkt dat dit de beste methoden zijn om van transparante communicatie, doelstellingen en synchronisatie van doelen over de verschillende departementen heen een prioriteit te maken. Met ons duikt u in een partnerschap waar strategie de drijvende kracht is, en gedeelde groei de bestemming. Buckle up!

Bedrijfs-
scan

  • Een eendaagse uitgebreide sessie die diep in een specifiek facet van uw organisatie duikt.

  • Om gebieden met kansen en potentiële uitdagingen te onthullen.

  • Om uw onderneming in staat te stellen haar weg te vinden met precisie, duidelijkheid en vooruitziendheid, zodat u niet alleen concurrerend blijft, maar ook voorop blijft lopen.

Kortetermijn-
sprint

  • Condenseert onze strategiecreatie en -uitvoering in kortere, meer dynamische tijdsbestekken, door onze uitgebreide strategieprojecten op te splitsen in beheersbare fasen.

  • Dit zorgt voor een efficiënte, bruikbare en tijdige levering van strategische enablers voor uw bedrijf.

  • Een nieuw tijdperk van strategische planning waar wendbaarheid en precisie elkaar ontmoeten.

Langetermijn-
samenwerking

  • Een continue manier van werken als een hechte compagnon in verschillende onderwerpen binnen je organisatie.

  • Over wederzijdse visie, transparante gesprekken en gedeelde doelen.

  • Een onderlinge band opbouwen die groei en innovatie stimuleert.

Bedankt om te registreren

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht?

bottom of page