top of page

Viva Goals

Implementeer de strategie en empower je team!

Verhoog de kracht van je organisatie met Viva Goals
 

In de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag is het essentieel dat iedere werknemer en elk team zich sterk verbonden voelt met de centrale missie van je organisatie. Holmes & Watson introduceert met genoegen Viva Goals, een effectief instrument ontworpen om deze band te versterken en een nieuw niveau van samenwerking en succes in je bedrijf te bevorderen.

Viva Goals gaat verder dan gewoon een digitale tool; het vertegenwoordigt een revolutionaire methode die individuen en teams helpt hun acties en gewenste impact helder te identificeren en te realiseren. Als een onderdeel van Microsoft Viva, is het met precisie ontwikkeld om medewerkers te ondersteunen in het connecteren met de algemene bedrijfsvisie en met andere collega's en afdelingen, het verhogen van hun focus, het uitbreiden van hun kennis, en het excelleren in hun taken.

Belangrijkste voordelen

Van reactief naar pro-actief


Bevorder een vooruitstrevende bedrijfscultuur waar teams vooruitlopen op uitdagingen en mogelijkheden, in plaats van slechts te reageren op de omstandigheden.

Stimuleer ownership
 

Stimuleer een cultuur van eigenaarschap onder uw medewerkers, waarin zij zich meer betrokken voelen bij hun werk en de uitkomsten daarvan.

Transparantie en gealigneerd werken

Creëer een gealigneerde samenwerking tussen afdelingen, zodat elke medewerker begrijpt hoe hun inspanningen de overkoepelende doelstellingen ondersteunen.

Duidelijke richting:


Ervoor zorgen dat iedereen in de organisatie gefocust blijft op wat echt belangrijk is "eyes on the prize"


 

Met Viva Goals als onderdeel van uw operationele toolkit, ondersteunt Holmes & Watson uw streven naar strategische alignering en een sterke werkcultuur die dit ook zal faciliteren. Laat ons samen het potentieel van uw team definiëren en vooral activeren zodat we samen uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Background purple.png

Waarom wachten? Ervaar de kracht van nauwkeurig doelen stellen!

Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek hoe u:
 

  • De inspanningen van uw team naadloos kunt afstemmen op de doelstellingen van de organisatie.

  • De voortgang in real-time kunt volgen, zodat iedereen op het pad naar succes blijft.

  • Uw team duidelijkheid en doelgerichtheid geeft, waardoor de betrokkenheid en productiviteit toenemen.

bottom of page