top of page
Dries_edited.jpg

Dries Steyaert

Strategy Enabler

"Ik geloof in de kracht van nabijheid en echt menselijk contact, in de overtuiging dat de meeste oplossingen slechts één telefoontje verwijderd zijn. Ik hecht meer waarde aan menselijke relaties dan aan alles, en mijn klanten weten altijd wat ze van mij kunnen verwachten."


In de loop der jaren heeft Dries ruime ervaring opgedaan in tal van omgevingen - als commercieel directeur en als hoofd business development, om maar een paar functies te noemen. Dankzij zijn brede ervaring kunnen klanten hun belangrijkste zaken aan hem toevertrouwen. Zijn favoriete rol is die van de 'consiglieri' die fungeert als een ervaren klankbord en een betrouwbare metgezel die dingen echt voor elkaar krijgt.

 • LinkedIn

Experience

 • Dries heeft een uitgebreid netwerk, waardoor hij voor elke opdracht het juiste team kan samenstellen en de competenties kan aantrekken die nodig zijn om er steeds een succesvolle opdracht van te maken.
   

 • Gedreven door een 'own and solve' mentaliteit, grijpt Dries het probleem van zijn klant echt aan om het fundamenteel op te lossen. Hij beheert elk project grondig, van de ontwikkeling van de strategie tot de uitvoering ervan.
   

 • Gedreven door een ondernemende en pragmatische aanpak combineert hij zijn expertise met de drive om dingen in beweging te zetten. Hij is realistisch over wat er nodig is om uw plannen te realiseren en heeft het vertrouwen om mensen in de juiste richting te sturen.
   

 • Door zijn ervaring en onafhankelijke blik kan Dries elk project met een frisse blik bekijken. Hij weigert genoegen te nemen met een one-size-fits-all service en voegt altijd waarde toe met nieuwe ideeën en onverwachte inzichten.

Background purple.png

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities.
Let's connect.

+32 (+32) 478 66 21 65

bottom of page