top of page
quote groot 1 (15).jpg

Mike Beyers

Strategic content partner

"Ik kan goed met woorden omgaan. Ik zet ze in de volgorde die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Ik gebruik ze om ideeën uit te drukken die een publiek bereiken. Ik deel ze met andere mensen, zodat we samen oplossingen kunnen creëren."


Als ervaren copywriter (die vindt dat 'senior' misschien een beetje oud klinkt) is Mike de trouwe woordenleverancier en enthousiaste bondgenoot van Holmes & Watson. Als hij niet voor klanten in verschillende sectoren schrijft, leert hij anderen hoe ze moeten schrijven - als universitair docent of als teksttrainer. Hij geeft de voorkeur aan nauwe samenwerking op basis van originele gedachten en open communicatie.

 • LinkedIn

Experience

 • Mike heeft meer dan 20 jaar ervaring in creatieve en strategische communicatieprojecten. 
   

 • Hij schrijft korte en lange teksten in verschillende genres - van webteksten tot advertenties, van radiospots tot videoscripts. Hij begeleidt ook brandingworkshops en ontwikkelt merkverhalen. 
   

 • In de loop der jaren heeft hij gewerkt voor grote en kleinere bedrijven in tal van sectoren - van voeding tot telecom, van consulting tot farma. 
   

 • Hij geeft zijn schrijfexpertise door als docent aan de Universiteit Antwerpen (professionele communicatie) en als copy trainer bij verschillende bedrijven.

bottom of page